Arrangementen

Tijdelijke sessie privé baby floaten

Een privé sessie komt veel overeen met een “Baby floaten” arrangement. Het verschil is dat je gedurende de hele sessie in een fijne en intieme privé ruimte zonder andere bezoekers doorbrengt. Hierdoor zijn er minimale prikkels van andere gasten en kun je echt het optimale uit de sessie halen. Een fijn en intiem momentje voor het hele gezin!

baby floaten

Baby floaten – hydrotherapie

Tijdens het baby floaten gaat je baby heerlijk ontspannen in een speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi. Je kleintje krijgt een zwemluier en een speciale 100% veilige drijfband om en mag vervolgens lekker dobberen in het warme water (35-37 graden). Het water is gezuiverd en is vrij van chemicaliën en chloor, waardoor het ook perfect geschikt is voor baby’s met een gevoelige huid, eczeem en allergieën.

Het floaten biedt een heleboel fijne voordelen voor je baby. Zo helpt het tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar. Door de bewegingsvrijheid in het water krijgt je kindje een unieke vorm van hydrotherapie.

baby floaten

Shantala babymassage

Wil je jouw baby volledig laten ontspannen? Kom dan eens langs voor een heerlijke Shantala babymassage. Deze massage geef jij je kleintje zelf onder begeleiding van een professionele gecertificeerde masseuse. Ondertussen krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken van de Shantala babymassage die je thuis ook kunt gebruiken.

De Shantala babymassage biedt een heleboel positieve effecten, zowel mentaal als lichamelijk. Zo heeft het een positief effect op kwaaltjes zoals obstipatie en buikkrampjes. Daarnaast helpt het tegen reflux en vermindert het stress bij zowel ouder als kind. De massage heeft niet alleen positieve effecten op je baby, maar ook op jou.

shantala babymassage

Baby floaten & Shantala babymassage

Hét ultieme baby spa arrangement is en blijft toch wel het “Baby floaten & Shantala babymassage” arrangement.

Jouw kleintje zal eerst heerlijk ontspannen gaan baby floaten, gevolgd door een Shantala babymassage. Deze massage geef jij je kleintje zelf onder begeleiding van een professionele gecertificeerde masseuse. Gedurende de sessie krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken die je thuis ook kunt toepassen.

baby spa

Privé sessie baby floaten & Shantala babymassage

Een privé sessie komt veel overeen met een “Baby floaten & Shantala babymassage” arrangement. Het verschil is dat je gedurende de hele sessie in een fijne en intieme privé ruimte zonder andere bezoekers doorbrengt. Hierdoor zijn er minimale prikkels van andere gasten en kun je echt het optimale uit de sessie halen. Een fijn en intiem momentje voor het hele gezin!

baby floaten prive

Vriendjes date

Maak van je baby spa dagje een sociale gebeurtenis. Kom samen met een vriendin, zus, nicht, buurvrouw of wie dan ook samen met jullie kleintjes. Dit betekent dubbel genieten en het is super gezellig. Of misschien heb je wel een tweeling, of zelfs een drieling? Onze arrangementen zijn in dat geval ook zeker voor jullie geschikt.

baby spa vriendjesdate