Baby floaten & Shantala babymassage

baby floaten

Baby floaten & Shantala babymassage

Hét ultieme baby spa arrangement is en blijft toch wel het “Baby floaten & Shantala babymassage” arrangement.

Jouw kleintje zal eerst heerlijk ontspannen gaan baby floaten, gevolgd door een Shantala babymassage. Deze massage geef jij je kleintje zelf onder begeleiding van een professionele gecertificeerde masseuse. Gedurende de sessie krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken die je thuis ook kunt toepassen.

Toch liever alleen floaten of shantala?

Kijk dan naar de Arrangementen

Wil jij deze sessie cadeau geven?

Bekijk dan onze verschillende cadeaubonnen

Hoe ziet een ‘Baby floaten & Shantala babymassage’ sessie eruit?

Je kleintje gaat eerst lekker dobberen en baby floaten in het warme water van een speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi. Een floatsessie duurt maximaal 20 minuten. Naast dat het heerlijk ontspannen is, biedt het floaten ook een heleboel fijne voordelen voor je baby. Zo helpt het tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar. Door de bewegingsvrijheid in het water krijgt je kindje een unieke vorm van hydrotherapie.

Meer informatie baby floaten

Na het floaten is het tijd voor de Shantala babymassage. De massage technieken zullen door een ervaren babymasseuse voorgedaan worden op een pop. Je zal zelf je baby masseren. Gedurende de sessie krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken die je thuis ook kunt toepassen. Op deze manier voel je zelf aan welke techniek je baby fijn (en minder fijn) vindt. Wij maken gebruik van 100% natuurlijke massage olie. De olie wordt verwarmd en kan heerlijk op de zachte babyhuid gemasseerd worden. Je zult al snel merken dat jouw kleintje tot rust komt en intens geniet van deze behandeling.

De Shantala babymassage biedt een heleboel positieve effecten, zowel mentaal als lichamelijk. Zo heeft het een positief effect op kwaaltjes zoals obstipatie en buikkrampjes. Daarnaast helpt het tegen reflux en vermindert het stress bij zowel ouder als kind. De massage heeft niet alleen positieve effecten op je baby, maar ook op jou.

Meer informatie Shantala babymassage

Wil je echt het optimale uit de sessie halen? We bieden deze ervaring ook in een fijne en intieme privé ruimte aan.

privé sessie floaten & massage

floaten baby