Selecteer een pagina

Good night sessie

baby floaten

Good night sessie

Het is een wijze keuze om deze sessie te boeken als je kindje moeite heeft met slapen. Denk dan aan moeilijk slapen tijdens een sprong, het nog niet helemaal goed aan elkaar kunnen plakken van de cyclussen etc. De good night sessie zou er aan bij kunnen dragen om je kindje hierbij te helpen.

Jouw kleintje zal eerst heerlijk ontspannen gaan baby floaten en daarna krijgt je kleintje een Shantala babymassage.

Toch liever alleen floaten of shantala?

Kijk dan naar de Arrangementen

Wil jij deze sessie cadeau geven?

Bekijk dan onze verschillende cadeaubonnen

Hoe ziet een ‘Good night’ sessie eruit?

Tijdens het baby floaten gaat je baby in een speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi. Je kleintje krijgt een zwemluier (je kunt kiezen uit verschillende leuke printjes) en een speciale 100% veilige drijfband om en mag vervolgens lekker dobberen in het warme water. 

Naast dat het heerlijk ontspannen is, biedt het floaten ook een heleboel fijne voordelen voor je baby. Zo helpt het tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar. Door de bewegingsvrijheid in het water krijgt je kindje een unieke vorm van hydrotherapie.

Meer informatie baby floaten

Na het floaten is het tijd voor de Shantala babymassage. Om jouw baby’tje volledig te laten ontspannen tijdens de Shantala babymassage, mag jij zelf aan de slag! 😉 Je masseert namelijk zelf je kleintje onder begeleiding van onze professionele gecertificeerde masseuses. Tijdens deze massage krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken die je thuis ook kunt gebruiken en bijvoorbeeld kunt inbouwen in het slaapritme.

Op deze manier voel je zelf aan welke techniek je baby fijn (en minder fijn) vindt. Wij zouden je willen vragen om na deze sessie thuis eens met je kindje op onderzoek uit te gaan. Ga eens samen met je kindje ontdekken wat hij/zij de fijnste techniek (en op welk lichaamsdeel) vindt. Zo kun je bijvoorbeeld een massage techniek implementeren in het slaapritueel, waardoor je baby wellicht meer ontspannen in slaap valt. 

Wij maken gebruik van 100% natuurlijke druivenpitolie. Deze olie is ook goed te gebruiken voor kindjes met huidproblemen. Zodra je deze olie in je handen hebt warmgewreven en deze hebt aangebracht op je huid van jouw kleintje, zul je snel merken dat jouw kleintje tot rust komt en zal genieten. 

De Shantala babymassage biedt een heleboel positieve effecten, zowel mentaal als lichamelijk. Zo heeft het een positief effect op kwaaltjes zoals obstipatie en buikkrampjes. Daarnaast helpt het tegen reflux en vermindert het stress bij zowel ouder als kind. De massage heeft niet alleen positieve effecten op je baby, maar ook zeker op jou als papa of mama. Laten we hopen dat niet alleen jullie kleintje hierdoor een betere nacht heeft, maar jullie ook!

Meer informatie Shantala babymassage

floaten baby

Wil je graag nog wat handige tips die van pas kunnen komen tijdens de sessie? Lees dan nog even onze tips & weetjes pagina