Selecteer een pagina

Privé sessie baby floaten & Shantala babymassage

baby floaten prive

Privé sessie baby floaten & Shantala babymassage

Een privé sessie komt veel overeen met een “Baby floaten & Shantala babymassage” arrangement. Het verschil is dat je gedurende de hele sessie in een fijne en intieme privé ruimte zonder andere bezoekers doorbrengt. Hierdoor zijn er minimale prikkels van andere gasten en kun je echt het optimale uit de sessie halen. 

Toch liever iets anders?

Kijk dan bij onze Arrangementen

Wil jij deze sessie cadeau geven?

Bekijk dan onze verschillende cadeaubonnen

Zo ziet een privé sessie eruit

Robin of Michelle zal jullie bij aankomst begeleiden naar de privéruimte. Er zullen verder geen andere mensen in deze ruimte aanwezig zijn.

Je kleintje gaat lekker dobberen en baby floaten in het warme water van de speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi.Naast dat jouw kleintje het erg ontspannend vindt om te floaten, biedt het ook een heleboel voordelen. Zo helpt het tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar. Door de bewegingsvrijheid in het water krijgt je kindje een unieke vorm van hydrotherapie.

Meer informatie baby floaten

Na het floaten is het tijd voor de Shantala babymassage. Deze massage biedt een heleboel positieve effecten, zowel mentaal als lichamelijk. Zo heeft het een positief effect op kwaaltjes zoals obstipatie en buikkrampjes. Daarnaast helpt het tegen reflux en vermindert het stress bij zowel ouder als kind. De massage heeft niet alleen positieve effecten op je baby, maar ook op jou.

Meer informatie Shantala babymassage

baby floaten

Wil je graag nog wat handige tips die van pas kunnen komen tijdens de sessie? Lees dan nog even onze tips & weetjes pagina