Selecteer een pagina

Vriendjes date

baby floaten vriendjesdate

Dubbel genieten

Kom samen met een vriendin, zus, nicht, buurvrouw of wie dan ook samen met jullie kleintjes naar onze baby spa. Dit betekent dubbel genieten en het is super gezellig.

Vriendjes date

Tijdens een vriendjes date gaan jullie baby’s gezellig samen baby floaten. Ze gaan eerst ieder voor zich in een eigen jacuzzi en tegen het einde van de sessie kunnen de baby’s nog samen in één jacuzzi gezet worden zodat ze ook nog even samen kunnen floaten. Dit gaat alleen als beide baby’s het toelaten!

Naast dat jullie kleintjes het erg ontspannend vinden om te floaten, biedt het ook een heleboel voordelen. Zo helpt het tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar. Door de bewegingsvrijheid in het water krijgen jullie kindjes een unieke vorm van hydrotherapie. Wist je dat de meeste baby’s tot ongeveer 5 weken weer het gevoel terugkrijgen als toen ze in de buik zaten? Dit uit zich in dat jouw kindje een houding aanneemt als hoe hij/zij het liefst in jouw buik zat (tot 5 weken is het een bewuste herinnering en na 5 weken is het een onbewuste herinnering). Ouders vinden dit vaak een erg bijzonder moment.

Na de floatsessie mogen jullie zelf aan de slag! 🙂 Je masseert namelijk zelf je kleintje onder begeleiding van onze professionele gecertificeerde masseuses. Tijdens deze massage krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken die je thuis ook kunt gebruiken en bijvoorbeeld kunt inbouwen in het slaapritme. Natuurlijk kun je tijdens de massage ook lekker bijkletsen over jullie kleintjes!

Toch liever alleen floaten of shantala?

Kijk dan naar de Arrangementen

Wil jij deze sessie cadeau geven?

Bekijk dan onze verschillende cadeaubonnen

Met je tweeling of drieling naar Baby Spa Dee

Heb je een tweeling of een drieling? Dan is het een ideaal uitje waarbij al je kleintjes tegelijkertijd kunnen genieten.

Wil je graag met je tweeling komen? Boek dan de Vriendjes date! Heb je een drieling, neem dan contact met ons op zodat we ervoor kunnen zorgen dat de kleintjes aan het eind van de floatsessie nog even samen kunnen floaten in één badje.

Meer informatie baby floaten
Meer informatie Shantala babymassage

floaten baby vriendjes

Wil je graag nog wat handige tips die van pas kunnen komen tijdens de sessie? Lees dan nog even onze tips & weetjes pagina