Vriendjes date

baby floaten vriendjesdate

Vriendjes date

 

Maak van je baby spa dagje een sociale gebeurtenis. Kom samen met een vriendin, zus, nicht, buurvrouw of wie dan ook samen met jullie kleintjes. Dit betekent dubbel genieten en het is super gezellig. Of misschien heb je wel een tweeling, of zelfs een drieling? Onze arrangementen zijn in dat geval ook zeker voor jullie geschikt.

Vriendjes date

Hebben jij en je vriendin allebei een kleintje? Hoe gezellig is het dan om samen een dagje baby spa te plannen? Dit kan tijdens een ‘Vriendjes date’.

Jullie baby’s gaan gezellig samen baby floaten. Ze gaan eerst ieder voor zich in een eigen jacuzzi en tegen het einde van de sessie kunnen de baby’s nog samen in één jacuzzi gezet worden zodat ze ook nog even samen kunnen floaten. Dit zorgt altijd voor hele mooie en schattige foto’s. Let op: dit gaat alleen als beide baby’s het toelaten en volhouden!

Na de floatsessie krijgen jullie kleintjes tegelijkertijd een Shantala babymassage. Jullie gaan de baby’s zelf masseren onder begeleiding van een professionele babymasseuse.

 

Toch liever alleen floaten of shantala?

Kijk dan naar de Arrangementen

Wil jij deze sessie cadeau geven?

Bekijk dan onze verschillende cadeaubonnen

Met je tweeling of drieling naar Baby Spa Dee

Wanneer jij een tweeling of zelfs drieling hebt, wil je natuurlijk niets liever dan met je eigen gezinnetje lekker genieten en ontspannen. En dat kan bij ons!

Wil je graag met je tweeling komen? Boek dan de Vriendjes date! Heb je een drieling en wil je graag met het hele gezin komen genieten, neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat de kleintjes aan het eind van de floatsessie nog even samen kunnen floaten in één badje.

meer informatie baby floaten
Meer informatie Shantala babymassage

floaten baby vriendjes