Selecteer een pagina

Tijdens het baby floaten gaat je baby in een speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi. Je kleintje krijgt een zwemluier (je kunt kiezen uit verschillende leuke printjes) en een speciale 100% veilige drijfband om en mag vervolgens lekker dobberen in het warme water.

Het water is normaliter tussen de 35-37 graden graden. Dit is een fijne en aangename temperatuur voor jouw kleintje.

Mocht je kleintje makkelijk warmtebultjes krijgen of oververhit zijn, óf ben je bang dat het water te warm is? (bijvoorbeeld tijdens warme zomermaanden) dan kunnen we in overleg de temperatuur van het water ook iets koeler zetten. Belangrijk om te weten is dat het water niet kouder dan 32 graden is, dit heeft te maken met hoe goed jouw kleintje zijn/haar eigen temperatuur al kan regelen. Júist tijdens warme dagen is het goed om ook te komen floaten. Dit is hetzelfde principe als dat jij zelf als volwassene ook beter thee kunt drinken tijdens warme dagen en daarnaast hebben de klachten van jouw kleintje er natuurlijk geen boodschap aan dat het zomer is. Mocht je er toch nog vragen over hebben, neem dan even contact met ons op.

Baby floaten en Shantala babymassage

Om jouw baby’tje volledig te laten ontspannen tijdens de Shantala babymassage, mag jij zelf aan de slag! 😉 Je masseert namelijk zelf je kleintje onder begeleiding van onze professionele gecertificeerde masseuses. Tijdens deze massage krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken die je thuis ook kunt gebruiken en bijvoorbeeld kunt inbouwen in het slaapritme.

Wil je echt het optimale uit de sessie halen? We bieden deze ervaring ook in een fijne en intieme privé ruimte aan.