Selecteer een pagina

Blogs

In de spa verwelkomen we ouders met baby’s van 2 weken tot 12 maanden oud. Je bent welkom vanaf het moment dat het navelstompje genezen is. Je kunt bij ons terecht voor een Shantala babymassage en je kleine kan heerlijk komen baby floaten (ook wel hydrotherapie) in onze speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi’s.

“The secret to a happy life, starts with a day at the Baby Spa”
Het verhaal van Jill

Het verhaal van Jill

Hoi, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Jill Kleinjan en ik ben sinds vier maanden moeder geworden van twee kleine mannetjes genaamd Jaxi en Josha. Samen met mijn man Joy en onze kat Julie wonen wij in een heerlijke dijkwoning in Heijningen. Ik hoor je al denken, beginnen al die namen nou met een J?! Ja, dat heb je goed gezien. Wij konden er de lol wel van inzien.

Lees meer
Het verhaal van Manouk

Het verhaal van Manouk

Manouk vertelde mij dat de komst van Cato bijzonder was en ik was geroerd door haar verhaal. In de Spa hoor ik vaker ‘soort gelijke’ verhalen en dit maakt het weer extra duidelijk dat het krijgen van een kindje geen vanzelfsprekendheid is! Ik vind het heel belangrijk dat ook deze verhalen gehoord worden en dat mensen voelen dat dit onderwerp niet iets is om over te zwijgen. Vandaar dat ik Manouk gevraagd heb een blog te schrijven over haar verhaal in de hoop dat andere mensen zich hierin kunnen herkennen.

Lees meer