Blogs

In de spa verwelkomen we ouders met baby’s van 2 weken tot 12 maanden oud. Je bent welkom vanaf het moment dat het navelstompje genezen is. Je kunt bij ons terecht voor een Shantala babymassage en je kleine kan heerlijk komen baby floaten (ook wel hydrotherapie) in onze speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi’s.

Meer inspiratie met betrekking tot onze arrangementen, tips & tricks voor jouw baby, leuke weetjes en meer vind je hier!

Baby floaten met CE-gekeurde (nek)banden

Baby floaten met CE-gekeurde (nek)banden

Tijdens het baby floaten gaat je baby heerlijk ontspannen in een speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi. Je kleintje krijgt een zwemluier en een speciale 100% veilige drijfband om. Het floaten met onze speciale gecertificeerde (nek)banden is allesbehalve gevaarlijk! Ze zijn CE-gekeurd (EN71) en daardoor 100% veilig.

Lees meer
Baby hydrotherapie (baby floaten)

Baby hydrotherapie (baby floaten)

Hydrotherapie is het gecombineerde effect van warmte, massage en drijfvermogen. Hydrotherapie is normaal gesproken bedoeld voor mensen met een chronische ziekte of aandoening die moeite hebben buiten het water te bewegen/trainen. Maar ook voor baby’s biedt hydrotherapie (ook wel baby floaten) een heleboel positieve effecten.

Lees meer