Cadeaubonnen

baby spa cadeaubon

Een bijzonder kraamcadeau

Hoe lastig is het om een kraamcadeau voor iemand te kopen, waarvan je niet precies weet wat diegene zelf al gekocht en in huis heeft? Die misschien wel een hele andere smaak heeft dan jij? Als je niet weet wat het geslacht is bijvoorbeeld? Zo zijn er heel veel redenen te bedenken, waarom het lastig is om een passend kraamcadeau voor iemand te kopen.

Wij hebben het perfecte cadeau!

Een cadeaubon van Baby Spa Dee.

Je kunt het hiermee nooit verkeerd doen. Naast dat het een heleboel voordelen heeft voor de baby, maar ook voor papa en mama, is het ook nog eens heerlijk ontspannend. Je geeft een bijzondere ervaring cadeau! 

Er zijn verschillende cadeaupakketten die je kunt geven. Je kunt gaan voor enkel een cadeaubon, een mooi ingepakt pakket waarin ook een cadeaubon zit, of voor een los product. Je kunt dan denken aan een mutsje of andere kledingstukken van het te gekke handgemaakte kledingmerk Ukkepuk-kids, badspeelgoed, verzorgingsproducten, maar ook een verzorgingsproduct voor mama is mogelijk.

Je kunt dus geheel je eigen kraamcadeau samenstellen. 

Dus kom snel naar onze winkel, ga aan de slag en pick & mix!  

Cadeaubon via de site bestellen

Je kunt de cadeaubon prima via de website bestellen. Dit gaat als volgt; klik op het gewenste bedrag dat je graag cadeau wilt doen en vervolgens op toevoegen. Zodra je de gewenste cadeaukaart(en) hebt geselecteerd klik je op bestelling afronden, vul je de gegevens in en kies je de gewenste betaalmethode. 

Zodra je de cadeaubon gekocht hebt krijg je een mail. In deze mail tref je een PDF bestand aan waar je de cadeaubon zelf verder in kunt vullen om hem persoonlijk te maken. Er is bijvoorbeeld ruimte om een persoonlijke tekst toe te voegen. Je kunt de cadeaubon vervolgens uitprinten en hem zelf verpakken. 

Degene die je de cadeaubon cadeau hebt gedaan kan de bon inleveren door online via de website te reserveren. Maar dit kan natuurlijk ook bij Baby Spa Dee zelf. 

Staat het gewenste bedrag er niet bij? Neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op dan zorgen we dat je een cadeaubon krijgt met het gewenste bedrag.

Cadeaubon ophalen bij Baby Spee Dee in Etten-Leur

Je bent natuurlijk altijd van harte welkom om het kraamcadeau of de cadeaubon op te halen bij onze Spa. We zijn alleen geopend op afspraak. Dus als je wil langskomen bel of mail dan graag even van tevoren zodat we af kunnen spreken. Tijdens de sessies kunnen wij de deur namelijk niet open doen.

Wil je graag een cadeaubon geven met iets extra’s in een mooi verpakt cadeau? Dan kun je dit bij ons in de winkel komen uitzoeken. We hebben genoeg leuke producten om cadeau te geven. Wij zorgen dan dat er een mooi pakket van wordt gemaakt.

Rittenkaarten

We adviseren om meerdere sessies af te nemen voor het behalen van de beste resultaten en om eventuele klachten te verminderen en/of vaker te verzachten. Wil je ook vaker komen? Neem dan een rittenkaart, hiermee krijg je korting op de sessies. Baby floaten combineren met een Shantala babymassage? Ook dit is mogelijk in de vorm van een combipakket.

Bestel nu