Selecteer een pagina

Het gezicht achter Baby Spa Dee...

Ik, Robin, ben Baby Spa Dee gestart omdat ik én moeder van Roxy Dee ben én omdat ik al jarenlang de wens heb om te ondernemen. Ik vind het een uitdaging om bij te dragen aan deze relatief nieuwe branche. Doordat ik zelf moeder ben geworden 2 jaar geleden weet ik als geen ander waar je als ouder met een baby tegen aanloopt. Mijn dochter heeft veel last van buikkrampjes gehad en ons eerste bezoek aan een baby spa heeft zulke goede effecten gehad waardoor ik het meteen wist: ik wil een eigen Baby Spa openen in Etten-Leur en alle kersverse ouders en baby’s helpen.

 

baby spa

Het verhaal achter Baby Spa Dee…

Bij Baby Spa Dee staat vertrouwen, verbinding en beleving centraal. Als ouder vertrouw je ons je kostbaarste bezit toe, daarom vinden wij wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Het is onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving. Voor zowel ouders(s) als kind. Voor veel ouders is het baby floaten een unieke ervaring, je baby zit niet iedere dag in een jacuzzi met een drijfkussen om het nekje. Vanzelfsprekend is het baby floaten geheel veilig, maar wij vinden het belangrijk het vertrouwen te geven aan ouder en kind. Wij hebben een begeleidende rol en zullen meer aan de “zijlijn” staan. Juist daarom vinden we het extra belangrijk om je het vertrouwen te kunnen geven.

Hierop sluit onze kernwaarde ‘verbinding’ mooi aan. Wij zoeken graag de verbinding op met onze klanten. We gaan graag het gesprek met elkaar aan als daar behoefte aan is. Maar de belangrijkste verbinding, is de verbinding tussen ouder en kind. De Shantala babymassage  is een fijn contactmoment tussen jou en je baby. Het stimuleert de hechting en zorgt voor een gevoel van geborgenheid en vertrouwen. Ook is het mogelijk om de verbinding met andere ouders op te zoeken die tijdens de sessie aanwezig zijn. Als kersverse ouder is het vaak nog zoeken wat het beste is voor je kindje, het kan soms prettig zijn om tips uit te wisselen met andere ouders. Alleen al elkaars kindjes bewonderen is natuurlijk hartstikke leuk! Mocht je liever in alle rust met je gezinnetje komen genieten, is dit ook bij ons mogelijk.

Beleving is een gevoel en het gevoel moet goed zijn. De beleving van het kind moet goed zijn, doordat het bijvoorbeeld helemaal tot rust is gekomen en daarna lekker slaapt, of doordat hij/zij meerdere sessies is geweest en effectief minder last heeft van zijn/haar buikkrampen. De beleving voor de ouder heeft te maken met onze andere kernwaarden. Als deze naar wens is vervuld en de beleving d.m.v. de ruimtes, voorzieningen etc. goed zijn, is het plaatje compleet.

Samenwerkingen

Baby Spa Dee heeft een aantal exclusieve samenwerkingen. Met exclusief bedoelen we niet persé ‘duur’, maar eerder ‘uniek’. Zo gaan we voor kwaliteit, en niet voor kwantiteit. Wij vinden het leuk om net even iets anders aan te bieden dan de meer standaard producten.

Reviews

Charissa Cacchione

Het was ontspannen maar ook gezellig! Mijn zoontje van 3 maanden was heel fijn ontspannen in het bad. Robin en Michelle doen het super leuk. Zeker een aanrader voor wat quality time en ontspanning met je baby!

Ilse Matthijssen

Geweldige ervaring, mijn baby heeft genoten.

we komen zeker terug!

Manisha Johnston

Great environment..
Robin & Michelle was amazing .. definitely going back again .. xx

Anne van den Broek de Hoon

Evy heeft vanmorgen genoten! Heerlijk ontspannen met nog een rustgevende massage!
Bedankt voor de goede zorgen.

Nathalie Damen

Onze kleine man vond het geweldig. Hele aardige meiden. Dan je wel voor de ervaring 😍

Wendy Hermes

Elise had op het begin wat moeite maar was daarna helemaal ontspannen, zeker een aanrader. Ze hebben ook alle tijd voor je en dat vind ik zeker een pluspunt.
Luxe ervaring
Nuttige voorzieningen
Ontspannende spa

Celien Wirix

Na een valse start kregen we voldoende tijd om hem te kalmeren en bij de 2de poging vond hij het heerlijk. Mede door het geduld van Robin en Michelle was het een succes en zeker een aanrader!!