Selecteer een pagina

Privé sessie baby floaten

baby floaten prive

Privé sessie baby floaten

Een privé sessie komt veel overeen met een “Baby floaten” arrangement. Het verschil is dat je gedurende de hele sessie in een fijne en intieme privé ruimte zonder andere bezoekers doorbrengt. Hierdoor zijn er minimale prikkels van andere gasten en kun je echt het optimale uit de sessie halen. Een fijn en intiem momentje voor het hele gezin!
shantala babymassage en babyfloaten

Toch liever iets anders?

Kijk dan bij onze Arrangementen

Wil jij deze sessie cadeau geven?

Bekijk dan onze verschillende cadeaubonnen

Zo ziet een privé sessie floaten eruit

Robin of Michelle zal jullie bij aankomst begeleiden naar de privéruimte. Er zullen verder geen andere mensen in deze ruimte aanwezig zijn.

Je kleintje gaat lekker dobberen en baby floaten in het warme water van de speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi. Naast dat jouw kleintje het erg ontspannend vindt om te floaten, biedt het ook een heleboel voordelen. Zo helpt het tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar. Door de bewegingsvrijheid in het water krijgt je kindje een unieke vorm van hydrotherapie.

 

Meer informatie baby floaten

 

floaten baby

Wil je graag nog wat handige tips die van pas kunnen komen tijdens de sessie? Lees dan nog even onze tips & weetjes pagina