Selecteer een pagina

Afspraak maken

Leuk dat je een sessie wilt boeken! Een bezoek aan Baby Spa Dee is een unieke ervaring die jullie niet snel zullen vergeten. Naast dat het heerlijk ontspannend is, biedt het baby floaten en onze Shantala babymassage ook nog eens een heleboel voordelen. 

Een online afspraak maken is via ons online reserveringssysteem zo gedaan!

Selecteer welke sessie je wilt boeken, kies de gewenste datum en tijd, en vul vervolgens je gegevens in. Belangrijk is om de gegevens over jouw kleintje goed in te vullen, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de sessie met jouw baby.

Cadeaubonnen zijn tot en met 31 december 2022 in te leveren. 

Telefonisch een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk. Het kan zijn dat we met een sessie bezig zijn, waardoor we de telefoon even niet op kunnen nemen. Mocht dit zo zijn laat je naam en telefoonnummer dan achter, zodat we na de sessie direct contact met je op kunnen nemen.

Ook als je een cadeaubon hebt, kun je gewoon online reserveren. 

Volg de normale stappen zoals hierboven vermeld staat. Bij de betaalpagina kun je de code van jouw cadeaubon invullen.  

Wil je meer informatie over onze cadeaubonnen? Of wil je een cadeaubon bestellen? Kijk dan eens op onze cadeaubonnen-pagina.

We bieden verschillende arrangementen aan. Zo kun je baby floaten & de Shantala babymassage sessie volgen met andere bezoekers, maar ook in een privéruimte. Je kunt kiezen voor een enkele baby float of Shantala babymassage sessie, maar ook voor een combi. Je kunt de vriendjes date boeken als je samen wilt komen met je vriendin, (schoon)zus of buurvrouw óf als je een tweeling hebt!

Genoeg keuze en voor elke baby een sessie die goed bij hem/haar past. Kijk voor meer informatie over alle sessies op de arrangementen pagina. Staat jouw gewenste tijdstip hier niet bij (denk dan bijvoorbeeld aan een Good night sessie op een andere avond) ? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zouden het super leuk vinden als je vaker wilt komen en jouw baby vast ook! Maar om de beste resultaten te behalen en vooral ook te behouden adviseren we je ook echt om vaker te komen.


Als je vaker wilt komen, bekijk dan onze verschillende rittenkaarten op de tarieven pagina.