Selecteer een pagina

Samenwerkingen

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Het moment waarop je ontdekt zwanger te zijn, je kindje te zien op de echo’s, het horen van het hartje en het voelen van de schopjes in je buik, stuk voor stuk memorabele momenten die je koestert.

Elk lichaam is anders en zo ook elke zwangerschap. Jouw zwangere buik is dan ook uniek! Wat is er dan mooier dan dit vast te leggen middels een 3D beeldje? Een tastbare herinnering aan deze bijzondere periode….voor iedere aanstaande mama. Inmiddels is het ook als kersverse mama mogelijk om een moeder/kind beeld te maken. Een mooi moment samen met jouw kindje voor altijd vastgelegd.

De collectie Pure Moon is uniek en limited, ….”Get inspired & feel the Happiness”!  
Het begon allemaal met passie (lees; obsessie) voor lederen tassen, liefst handgemaakt. En nu mag ik elke dag klanten blij maken met deze pieces of art, ontworpen in ons eigen atelier.
We gebruiken restleer, duurzame overstock. Ook is het mogelijk om samen een custome made item te creëren, email; info@puremoon.nl 
 
Pure Moon adorable babystuff is exclusief verkrijgbaar bij ” Baby Spa Dee”.
Ook is het mogelijk om samen met de klant een custome made item te creëren, email; info@puremoon.nl
Kijk eens rond en laat me vooral weten wat je ervan vindt, www.puremoon.nl 

‘EEN FEESTJE OP PAPIER’

Bij ELLIE shop je leuke ansichtkaarten en unieke baby- en kinderkamer posters.
Van hippe illustraties met een kinderlijk karakter tot mooie abstracte posters met een volwassen touch, bij ELLIE is er voor ieder wat wils.
Vereeuwig de unieke stand van de sterren met één van onze prachtige persoonlijke sterrenstand posters. 

Ansichtkaarten toveren een glimlach op je gezicht. Ze zijn leuk te gebruiken in je interieur maar het allerleukste is het sprongetje dat je hart maakt bij het krijgen van een persoonlijk kaartje. Geef het kaartje aan je vriendin, zus, moeder, opa of oma en laat ze weten dat je aan ze denkt.

Bekijk onze leuke collectie op www.ellie-studio.nl

Liefs, Evy & Lisanne

Voor een vriendin maakte Leoni een broekje als cadeau, al snel kwamen haar eerste bestellingen binnen. Wat begon als hobby, groeide uit tot een tof bedrijf! Ukkepuk-kids maakt leuke en hippe babykleding van maat 50 t/m maat 104. Ook verkopen ze leuke bijpassende accessoires in dezelfde stof, zodat het altijd matcht, de mooiste zachte dekens en hydrofiele doeken. Ukkepuk-kids streeft naar perfectie. Elke item zal tot in de puntjes perfect zijn. Voor toffe en hippe printjes, maar ook voor basic producten ben je bij Ukkepuk-kids aan het juiste adres!

Ik, Laura ben werkzaam in de kraamzorg. 
 Ik kwam erachter dat ik iets miste, iets leuks, maar vooral unieks.

Zo ben ik op het idee gekomen om bijtringen en speenkoorden te gaan maken.

Hoe leuk is het om een speenkoord of bijtring als (kraam)cadeau te krijgen?! Of natuurlijk om jezelf cadeau te doen! 

De speenkoorden en bijtringen van Handemade by Lau voldoen aan de richtlijnen. Dit betekend onder andere dat de speenkoorden een maximale lengte hebben van 22cm, zodat deze niet rond het nekje kan. Verder zijn de koorden minimaal 2mm breed.

De houten kralen van de bijtringen zijn van onbehandeld hout en de siliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij.

Voel je fit en energiek met Mom in Balance!

Mom in Balance is hét sportprogramma voor tijdens de zwangerschap, een actief herstel na de bevalling en voor moeders die graag meer energie willen ervaren en fit willen blijven in de eerste jaren van het moederschap. De workouts vinden altijd plaats in de frisse buitenlucht en zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam.

Er zijn 3 verschillende workouts die je bij Mom In Balance kan volgen:

Zwanger – tijdens je gehele zwangerschap – gezond voor zowel jou als je ongeboren kindje

Back in Shape – vanaf 6 weken na de bevalling – voel je met de week weer fitter en energieker worden

Mpower – vanaf 6 maanden na de bevalling – geeft je fysieke en mentale power èn een positieve mindset

Hier in de buurt kun je binnen je abonnement sporten in verschillende parken en bossen in Etten-Leur, Breda, Oosterhout en Raamsdonksveer. Boek je GRATIS proefles t.w.v. €10,- met code MOMPRF via www.mominbalance.nl.
Meer informatie via marianne@mominbalance.nl, 06-47928723 of kijk op de website.

Voor een pretecho op elk gewenst moment tijdens je gehele zwangerschap, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. Je laat immers niet elke dag een pretecho maken, vaak kijk je er al weken naar uit om het wondertje in je buik te mogen zien. Misschien wil je graag weten of je een jongen of een meisje krijgt, óf op wie je kindje lijkt… Wij bieden prachtige echo’s aan, enkel uitgevoerd door medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten. Voor een echo in een gezellige en warme sfeer kom je naar Pretecho&zo.

 Kinderfysiotherapie bij baby’s
Baby’s kunnen verschillende signalen laten zien die wijzen op motorische problemen. Fysiomore is gespecialiseerd in het herkennen van deze signalen en de behandeling hiervan. Ouders van baby’s komen met verschillende problemen bij de kinderfysiotherapeut zoals een voorkeurshouding, niet kunnen omrollen, zitten, kruipen of lopen, billenschuiven, een syndroom of bijvoorbeeld na een operatie.

Volledig vergoed uit de basisverzekering

Fysiomore is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen.
Het is mogelijk te behandelen op individuele basis, kleine groepjes en we hebben een speciaal programma ontwikkeld, genaamd Fitkids.

Vergoeding kinderfysiotherapie
Kinderen tot 18 jaar kunnen gebruik maken van 18 kinderfysiotherapie behandelingen per kalenderjaar.
Deze behandelingen worden volledig vergoed uit de basisverzekering en gaan niet ten koste van het eigen risico.

Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.