Selecteer een pagina

Ik-geef-je-Slaap-box cadeaubon

Exclusief verkrijgbaar bij Baby Spa Dee: Ik-geef-je-Slaap-boxen

Ken jij een ongelofelijk schattig baby? Zo eentje die je iets speciaals wilt geven? Wat dacht je van slaap!

Behalve heel veel positieve reacties die wij zelf hebben mogen ontvangen na een floatsessie is ook wetenschappelijk aangetoond dat floaten een ontzettend positieve invloed kan hebben op de nachtrust van je baby. Dus mocht de baby waar je dit cadeautje voor gaat kopen ( of je eigen baby ) slaapproblemen hebben? Dan is deze slaap-box perfect voor jou!

Heeft de baby genoeg aan een Hazenslaapje, een bezoekje van Klaas vaak nodig of is de baby toe aan een Winterslaap? De cadeaubonnen in onze Ik-geef-je-slaap-serie heten dan ook: Hazenslaapje, Klaas Vaak en Winterslaap. De inhoud varieert van 1 tot 3 float sessies. Bij 3 sessies geniet je niet alleen van een Winterslaap, maar ook van extra korting. Kijk hieronder voor de verschillende opties.

Een zakje slaapzand zit standaard bijgesloten. Gewoon voor de zekerheid of in geval van nood.  😉

De slaapbonnen zijn hieronder online te bestellen en te betalen. Mail je persoonlijke tekst door naar info@babyspadee.nl en wij noteren deze voor je op de Slaap-box. Als je de bon graag met de post opgestuurd wilt hebben dan is dat geen probleem, we rekenen daarvoor €1,- verzendkosten voor de postzegel. Zorg dan dat je zowel de gewenste slaapbox aan vinkt als de verzendkosten. Kom je liever langs in de Baby Spa? Je bent meer dan welkom!